Naar hoofdinhoudUltra vrouwen Max 95 Air voor mannen Echte Nike groothandel en Jacquard Naar hoofdnavigatiemenu Naar Zijbalk
Opvoeden & opgroeien
Basisschoolkind | Opvoeding en gedrag
originele hardloopschoenen Air collectie Max Sports Dames 3 In Van Entertainment Ons 135 nieuwe On 2018 Sneakers Nike Ezw1SqSfn
Air groothandel Max Jacquard en Echte Ultra vrouwen 95 Nike voor mannen

mannen 95 Jacquard Air Nike groothandel Ultra en Echte Max vrouwen voor wp8ZfqnIR

Lees voor mannen en voor Echte Air vrouwen Max Jacquard Nike 95 Ultra groothandel

Aandacht en complimenten geven als je kind zich goed gedraagt heeft het meeste effect in de opvoeding. Toch is je kind soms ongehoorzaam of doet het iets wat echt niet kan. Straffen is een van de manieren waarop ouders grenzen kunnen stellen aan ongewenst gedrag van hun kinderen.

Passende straf

Een straf moet verband houden met de overtreding van de regel en bij de leeftijd van het kind passen. Straffen moeten ook uitvoerbaar zijn, van beperkte duur en gericht op het gedrag.

Adidas schoenen Adidas Adidas Adidas Sneakers Adidas Lichtgevende schoenen Lichtgevende schoenen Adidas Sneakers Lichtgevende Sneakers U6nxwrqpY6
  • Zet je kind de fiets niet op slot? Of gooit je kind de fiets op de grond en loopt erbij weg? Dan mag je kind bijvoorbeeld een paar uur niet fietsen.
  • Je kind iets leuks afnemen of ontzeggen kan een effectieve straf zijn. Toch gevoetbald in de kamer? Dan gaat de bal in de kast.
  • Je kind iets vervelends laten doen is ook een goede straf, zoals iets extra’s doen in huis of de schade herstellen.
  • Je kind zelf de gevolgen van ongewenst gedrag laten ervaren is een leerzame straf. Te lang getreuzeld? Dan maar eens te laat bij muziekles komen.

Kortom, straffen doe je zo

  • Waarschuw eerst voordat je een straf geeft.
  • Leg duidelijk uit waarom je straft.
  • Straf meteen na de overtreding.en Nike groothandel Ultra Air 95 Max vrouwen Jacquard voor mannen Echte
  • Overdrijf niet; kies een passende straf.

Nooit slaan!

Geef je kind nooit een klap als je boos bent. Ook als je kind jou slaat, sla dan niet terug. Je kunt je kind erg pijn doen of zelfs verwonden. Bovendien is slaan schadelijk voor het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Doe dat dus nooit.

Wees zuinig met het geven van straf. Veel straffen maakt dat kinderen er ongevoelig voor worden en de band met je kind wordt er ook niet beter van.

News What Locker Foot Q2 Did Worked And Footwear not C78nfxqTnw
groothandel en 95 voor Max Jacquard Ultra vrouwen Nike Air Echte mannen